Zásady ochrany osobních údajů

Základní ustanovení

Osobní údaje subjektů jsou zpracovávány v souladu se zákonem č. 110/2019 Sb. o zpracování osobních údajů resp. nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES.

 

Správce osobních údajů

Správcem osobních údajů je společnost Rehabilitace Vrch s. r. o., IČ: 46884092, se sídlem: Na Vrchu 1928/24, 352 01 Aš (dále jen: „správce”), provozovatel webové stránky: www.rehabilitace-vrch.cz.

Kontaktní údaje

Adresa: Na Vrchu 1928/24, 352 01 Aš
E-mail: info@rehabilitace-vrch.cz

 

Jaké údaje jsou zpracovávány

  • Jméno a Příjmení
  • E-mailová adresa
  • IP adresa
  • Řetězec User-Agent definující prohlížeč

Účely zpracování a jejich právní základ

Kontaktní formuláře (oprávněný zájem)

Kontaktní formuláře slouží k odeslání zprávy provozovateli. Přijaté údaje (Jméno, Příjmení, E-mailová adresa, Text zprávy) jsou využívány pouze za účelem zpětného kontaktu s odpovědí a nebudou použity za účelem marketingu.

Cookies (oprávněný zájem)

Na webových stránkách jsou používány pouze tzv. funkční soubory cookies, které jsou nezbytné pro správné fungování webu.

Používání souborů cookies můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Vložený obsah z dalších webů

Příspěvky na těchto stránkách mohou obsahovat vložený obsah (například videa, obrázky, články atd.). Vložený obsah z jiných webových stránek se chová stejným způsobem, jako kdyby návštěvník navštívil jiný web. Tyto webové stránky mohou shromažďovat data o vás, používat soubory cookies, vkládat další sledování od třetích stran a sledovat Vaši interakci s tímto vloženým obsahem, včetně sledování interakce s vloženým obsahem, pokud máte účet a jste přihlášeni na danou webovou stránku.

 

Sdílení Vašich údajů

Kromě správce zpracovává Vaše osobní údaje níže uvedený subjekt, se kterým byla uzavřena řádná zpracovatelská smlouva:

Poskytovatel webhostingu: společnost WEDOS Internet, a.s., sídlem Masarykova 1230, 373 41 Hluboká nad Vltavou, Česká republika, IČ: 28115708

 

Jak jsou chráněny Vaše osobní údaje?

Webové stránky využívají HTTPS protokol, který zajišťuje důvěrnost přenášených dat, integritu obsahu a ověření identity (viz SSL certifikát). Přístup do systémů je chráněn uživatelskými účty s jedinečnými, komplexními a dlouhými hesly.

 

Jak dlouho jsou uchovávány Vaše údaje?

Pokud odešlete kontaktní formulář, přijaté informace budou uchovávány pouze po dobu následné komunikace, nejdéle však po dobu 2 měsíců.

 

Jaká máte práva?

Pokud jste odeslali zprávu kontaktním formulářem, můžete požádat o obdržení souboru s exportem osobních údajů, které jsou o vás uchovávány, včetně všech údajů, které jste poskytli. Můžete požadovat omezení zpracování, opravu nebo odstranění osobních údajů, které jsou uchovávány. Tato možnost nezahrnuje údaje, které je povinnost uchovávat z administrativních, právních nebo bezpečnostních důvodů.

Můžete vznést námitku proti zpracování nebo kdykoli odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů.

Domníváte-li se, že Vaše osobní údaje nejsou zpracovávány zákonným způsobem, prosím kontaktujte správce pro vysvětlení nebo zjednání nápravy. Máte také právo podat stížnost u dozorového úřadu.

 

Tyto Zásady ochrany osobních údajů nabývají účinnosti dnem 23. 9. 2020.